Schilderworkshop op een geweldige locatie!

Schilderworkshop op een geweldige locatie!

AmstelparkWe gaan schilderen op een geweldige locatie! In een museum, een oude boerderij, midden in een weiland of in het Amstelpark. Dit zijn enkele voorbeelden van de eindeloze hoeveelheid mogelijkheden.

Bij MMS Creaties  ben je op de juiste plaats voor leerzame maar vooral ook leuke schilderworkshops door het hele land. De workshops worden ingezet voor een teamuitje, bedrijfsuitje of als teambuilding maar zeker ook voor een gezellige vriendinnendag of vrijgezellenfeest.

Ik Meike Schapink, verzorg de workshops. Het is mijn doel om iedereen op zijn of haar eigen niveau te prikkelen en net weer een stukje verder te brengen bij het schilderen. Dit op een heel ontspannen manier want dat het een leuke dag word, dat is het belangrijkst.

Voor de schilderworkshops kom ik naar jullie toe in heel Nederland. Zie de pagina locaties voor een voorbeeld van plaatsen waar we zouden kunnen gaan schilderen.

Kijk eens rustig rond op de site om te zien hoe ik te werk ga. Krijg jij dan ook zo’n zin om te schilderen, neem dan snel vrijblijvend contact op voor meer informatie

Comments are closed.

Powered by WordPress - A theme by CSSIgniter.com